Övriga tjänster

Sol- och skyddsfilm

Solfilm är ett utmärkt sätt att få fram ett budskap, samtidigt som det motverkar störande solljus och hjälper till att hålla det svalt inomhus och motverkar UV-strålning. Ett uppskattat alternativ för exempelvis kontor. En annan variant är spegelfilm där förbipasserande inte kan se in samtidigt som de där inne kan se ut. Solfilm med ett väl genomtänkt budskap är ett utmärkt sätt att få ut företagets budskap.

Glas och väggdekor

Vi kan hjälpa till med skräddarsydda lösningar för insynsskydd, dekorationer och varumärkesbyggande branding. Vårt team kan självklart hjälpa till med design och utformning. Vi använder oss av högkvalitativ folie som för att det inte finns några gränser för designen.

Fordonsdekor

Låt oss göra ditt fordon till en rullande reklamplats för ditt företag! Vi hjälper er med design och utformning. En diskret logotyp eller en helt ny färg och stil på bilen – vi erbjuder stora möjligheter när det handlar om fordonsdekor. Vi använder folie av toppkvalitet från ledande tillverkare som Avery och 3M.

Inredning

Är du företagare inom detaljhandel, restauranger eller varuhus? Vi har kompetens och erfarenhet inom planering, design, butikslayout och installation av utrustning och kan erbjuda en helhetstjänst inom inredning. Vi kan skräddarsy möbler, skyltar och övrig inredning till din verksamhet.

Hör av dig för mer information och kostnadsfri offert på skyltar