Övriga tjänster

Sol- och skyddsfilm

Solfilm är ett utmärkt sätt att få fram ett budskap, samtidigt som det motverkar störande solljus och hjälper till att hålla det svalt inomhus samt motverkar UV-strålning. Ett uppskattat alternativ för exempelvis kontor. En annan variant är spegelfilm där förbipasserande inte kan se in fast de som är inomhus kan se ut. Solfilm med ett väl genomtänkt budskap är ett utmärkt sätt att få ut företagets budskap.

Storformatsprint

Vi kan erbjuda det mesta inom reklam- och informationstryck i storformat. Fasadvepor, fondtapeter, självhäftande vinyl för butiksfönster, rollups, gatupratare, fotobakgrunder och affischer med mera. 

Glas- och väggdekor

Vi kan hjälpa till med skräddarsydda lösningar för insynsskydd, dekorationer och varumärkesbyggande branding. Vårt team kan självklart hjälpa till med design och utformning. Vi använder oss av högkvalitativ folie som gör att det inte finns några gränser för designen.

Fordonsdekor

Låt oss göra ditt fordon till en rullande reklamplats för ditt företag! Vi hjälper er med design och utformning. En diskret logotyp eller en helt ny färg och stil på bilen – vi erbjuder stora möjligheter när det handlar om bildekor. Vi använder folie av toppkvalitet från ledande tillverkare.

Originalarbeten

Vi tar även hand om originalarbeten för de små formaten och digital media.

Tidningsannonser, produktfoldrar, logotyper, kampanjmaterial eller liknande – vi har kompetensen att lösa detta åt ditt företag. Med mångårig erfarenhet kan vi hjälpa till med de flesta typer av grafisk formgivning och design.

 

Hör av dig för mer information och kostnadsfri offert på skyltar