Om oss

Våra skyltar får ditt företag att synas

Vi är ett etablerat företag på den svenska och nordiska skyltmarknaden. Vi är en flexibel firma som alltid sätter våra kunder i fokus.. Bland våra kunder finns allt från mindre bolag till stora organisationer med verksamhet i hela Norden.

En bra dialog med kunden är alltid viktigt för oss, för att vi ska förstå kundens behov och önskemål fullt ut. Vi planerar varje uppdrag noga och arbetar alltid långsiktigt för att det ska vara enkelt för våra kunder att beställa skyltar.

Vi tar hand om hela projektet

När vi tar oss an ett skyltprojekt engagerar vi oss fullt och sköter allt från design till eventuella bygglovsansökningar, färdigställande och installation. Tack vare detta engagemang och genuina intresse har vi tagit fram produkter och service på en nivå som gett oss många trogna kunder. Vi följer alltid upp kvalitet och service för att kontinuerligt förbättra vårt koncept.

Vår målsättning är att varje kund ska få ut så mycket som möjligt av varje investerad krona och vi arbetar och levererar på utsatt tid – utan att någonsin kompromissa med slutresultatet. Idén är enkel och tydlig – vill att ditt företag ska synas. Med våra kreativa och nyskapande lösningar gör vi företagets budskap tydligt. Vi utreder alltid dina behov noga så att vi kan synliggöra ditt budskap så korrekt och tydligt som möjligt. Vi vill sätta ditt företag i blickfånget!

Relevant utbildade montörer

Alla våra montörer arbetar professionellt och effektivt. Vi bär ID06 och våra medarbetare har relevant utbildning inom sina områden som lift, säkerhet med mera.

Vi gör alltid allt vi kan för att leverera skyltar som speglar deras verksamhet på rätt vis. Inget företag är det andra likt och genom en bra dialog, breda kunskaper och erfarenheter skapar vi en bra image för företaget.

En flexibel partner inom moderna skyltar

Många av våra skyltprojekt innefattar arkitekter, designers och reklambyråer. För att en byrå/kundansvarig ska kunna leverera en bra helhet är det en fördel att anlita oss för att leverera skyltar, folie och print. För att underlätta kundens arbete har vi en lathund för de vanligaste skyltprofilerna, men vi har även möjlighet att leverera speciallösningar med alternativa material, belysning med mera.

 

Hör av dig för mer information och kostnadsfri offert på skyltar