Bildekor Göteborg

Snygg bildekor får ditt företag att synas

En snygg och stilig bildekor på företagets fordon signalerar verkligen professionalitet. Med en snygg bildekor kommer ditt företag att synas ute i samhället och dina medarbetare kommer att göra ett seriöst intryck när de är ute på kundbesök.

Vi har genom åren hjälpt många kunder att dekorsätta personbilar, transportfordon, kranbilar, truckar – de flesta typer av fordon helt enkelt. Vi kan göra bildekorer i flera olika format – allt från enstaka logotyper till helfolieringar.

Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en bildekor som verkligen syns och sticker ut i konkurrensen.


 

Bildekor enligt kundens önskemål

När vi tar fram en bildekor arbetar vi alltid utifrån dina behov och önskemål med högsta kvalitet genom hela processen. Vi vet vad som fungerar när det handlar om bildekor och kan utforma ett snyggt designat förslag utifrån vad du berättar om ditt företag.

Att marknadsföra sitt eget företag genom snygg och tydlig reklam på fordon är en mycket effektiv och prisvärd metod. Med hjälp av en bildekor marknadsför du företaget, produkten eller hemsidan på daglig basis. Vi kan hjälpa såväl små som stora företag som vill synas på vägarna. Anlitar du oss får du professionellt utförd bilreklam som är anpassad just för din bil.

Bildekor – det här hjälper vi dig med

  • Design

  • Logotyper

  • Originalbearbetning

  • Produktion

  • Applicering

Experter på mässor och events

Har ditt företag en mässa eller ett event där bilen är i fokus? Vi är mycket duktiga på att tillverka bildekor för kampanjer, mässor, events där bilens utseende har stor betydelse. Vill du att företagsbilen ska dra till sig blickar. Endast fantasin sätter gränser för utformningen av bildekor och vi är väldigt kreativa. Delge oss dina tankar så tar vi fram ett koncept som gör att dina fordon sticker ut.

Det är viktigt att logotypen framträder efter bilens form och färg på ett snyggt och tydligt sätt. Därför erbjuder vi originalbearbetning av logotyper och anpassning av loggan till bilen. Om du inte har en logotyp i rätt digitalt format hjälper vi till med vektorisering.

Vad vi behöver veta för att göra en bildekor

  • Bilens registreringsnummer. Detta underlättar om vi behöver ta fram en ritning på bilen, vilket kan underlätta den kreativa processen.

  • Vill du enbart ha text på bilen? Då behöver vi veta storlek på text, vilka typsnitt som önskas, hur många rader och vad det ska stå.

  • Skicka er logotyp, information om ev. teckensnitt och färgkoder till oss. Maila filen till oss så ser vi till att den görs i ett tryckfärdigt skick.

  • Hur stor ska bildekoren vara. Mejla önskade mått och gärna även inom vilken yta det ska få plats.

  • Bilens registreringsnummer. Detta underlättar om vi behöver ta fram en ritning på bilen, vilket kan underlätta den kreativa processen.

Vänd er till oss för en professionell och snyggt applicerad bildekor. Vi skulle aldrig släppa ifrån oss ett jobb utan att kunden är nöjd till 100 procent.

 

 

Hör av dig för mer information och kostnadsfri offert på bildekor